Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Elin Gundersen Coaching & Utvikling samler inn og håndterer personvernopplysninger på denne nettstedsadressen: https://www.elingundersen.no.

Når samler jeg inn personopplysninger?

Jeg behandler opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt meg en henvendelse via kontaktskjema
  • Du har registrert deg på et arrangement eller en konkurranse
  • Du er journalist og har tatt kontakt med meg for en uttalelse
  • Du besøker min hjemmeside www.elingundersen.no

Personopplysninger jeg samler inn

Kommentarer på blogginnlegg

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kontaktskjema og arrangementregistrering

Jeg bruker contactform 7 og ninjaforms for å registrere deltakere til diverse arrangementer og for å følge de påmeldte opp i forkant og etterkant av ararngementet de har meldt seg på. Informasjonen du registrer vil lagres internt på min nettside hvor kun jeg har adgang. Jeg kan eksempelvis samle inn navn, bedriftsinformasjon, preferanser, e-post, telefonnummer mm.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på vår nettside:

Samtykke-cookie

CookieConsent Formålet med denne cookien er å administrere den enkelte brukers samtykke. Cookien lagrer informasjon om hvor vidt du har takket ja eller nei til cookies, og hvilke cookies samtykket gjelder. Cookien lagres i 30 dager, slik at besøkende ikke skal plages med gjentatte forespørsler om samtykke, dersom de allerede har fattet en beslutning. Vi beskriver cookiens valgfrihet som betinget, fordi den kun lagres dersom du gjør et valg i samtykkemodulen og lagrer valget.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Administrere cookies

Du kan blokkere og tillate cookies gjennom innstillingene i nettleseren. Les mer om hvordan du kan gjøre dette på Nettvett.no sine hjemmesider.

Hvem jeg deler dine opplysninger med

Elin Gundersen Coaching & Utvikling benytter one.com som domene, database og e-post tjenesteleverandør.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt meg. Du kan også be om at jeg endrer, sletter alle personopplysninger jeg har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger jeg er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. I noen situasjoner kan du også be meg begrense behandlingen av opplysninger om deg. Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be meg om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig dersom dette er teknisk mulig.

Du kan klage på min behandling av personopplysninger

Jeg håper du vil si ifra dersom du mener jeg ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med meg. Du har også rett til å klage til Datatilsynet. Du kan lese mer om dette på Datatilsynets nettsider eller henvende deg skriftlig til Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo.

Kontaktinformasjon

Elin Gundersen Coaching & Utvikling, Myrsletta 125, 2052 Jessheim. E-post: post@elingundersen.no